-
Oleum Jojobae: Aurum Liquidum Deserti
Quid est oleum jojobae? Oleum jojobae non est verum oleum, sed ester cerae liquidus ex seminibus Simmondsiae chinensis extractus. Re vera indigena est in Civitatibus Foederatis Americae meridioccidentalibus et desertis septentrionalibus Mexici. Semina huius fruticis siccitati resistentis continent oleum usque ad 50%, et...Plura lege -
Extractum Corticis Albiziae: Ingrediens Antitumorale Emergens
Quid est Extractum Corticis Albiziae? Cortex Albiziae julibrissin est cortex siccus plantae leguminosae Albiziae julibrissin, et praecipue producitur in provinciis iuxta flumen Yangtze, ut Hubei, Jiangsu et Zhejiang. Epidermis eius dense tecta est poris ovalibus brunneis-rubris...Plura lege -
Pulvis Chlorellae: Supercibum Viridis Industriam Salutis Ducit
Quid est Pulvis Chlorellae? Pulvis Chlorellae ex alga viridi aquae dulcis unicellulari, Chlorella, derivatur, quae diametrum tantum 3-8 micronum habet, sed efficaciam photosyntheseos mirabilem, multis vicibus maiorem quam plantae ordinariae, et "supercibum viride" appellatur. Chlorella est...Plura lege -
Extractum Theae Albae: Ingrediens Naturale Anti-Senectutis
Quid est Extractum Theae Albae? Extractum theae albae ex thea alba derivatur, una ex sex generibus theae praecipuis in Sinis. Praecipue producitur in Fuding, Zhenghe, Jianyang et aliis locis in Fujian. Materiae primae eius principales sunt gemmae tenerae et folia thearum Baihao Yinzhen, Bai Mudan et aliarum. U...Plura lege -
Chitosanum: Beneficia, Applicationes et Plura
Quid est Chitosanum? Chitosanum (CS) est secundum maximum polysaccharidum naturale in natura, praecipue ex testa crustaceorum, ut squillarum et cancrorum, extrahitur. Materia eius prima fundamentalis, chitina, usque ad 27% excrementorum e processu squillarum et cancrorum constituit, et productio annua globalis excedit 13 miliones...Plura lege -
Lycopenum: Antioxidans Valde Efficax Quod Systema Cardiovasculare Protegit.
Quid est Lycopenum? Lycopenum est carotenoidum lineare cuius formula molecularis est C₄₀H₅₆ et pondus moleculare est 536.85. Naturaliter invenitur in fructibus et oleribus rubris, ut lycopersicis, peponis, et guavae. Lycopersica matura maximum contentum habent (3-5 mg per 100 g), et acus eius rubra profunda...Plura lege -
Quid est Cellulasis Gradus Esculenti?
Cellulasis Cibi Gradus: Enzymum Fermentatum ad Ciborum Fabricationem Optimizandam ex Plantis Cellulasis cibi gradus late adhibetur in fructuum et olerum processu, pistoria, coctione cerevisiae, extractione botanica et productione ciborum ex plantis. Sed quidnam est cellulasis cibi gradus, et quid...Plura lege -
Quid est gummi lini?
Pulvis Gummi Lini: Hydrocolloidum Naturale Fibrae Solubilis Fortasse vocabulum "pulvis gummi lini" in disputationibus de cibo functionali, nutraceutico et ingredientibus "pure label" his annis offendisti. Sed quidnam est pulvis gummi lini? Quale munus agit in formulatione ciborum...Plura lege -
Extractum Andrographis Paniculatae: Potens Ingrediens Herbarium Antibacteriale et Anti-Inflammatorium
Quid est Extractum Andrographis Paniculatae? Andrographis paniculata, quae etiam "felicitas semel tantum" et "herba amara" appellatur, est planta herbacea annua familiae Acanthacearum. Oriunda est in Asia Meridionali, ut in India et Sri Lanka, et nunc late distribuitur in regionibus humidis...Plura lege -
Quid est GHK-CU?
Pulvis GHK-CU: "Peptidum Aureum Regenerationis Cutis" Ingredientia peptidica late in cura cutis moderna adhibentur, et pulvis GHK-CU est materia cruda cosmetica summi ordinis in formulis praestantibus dilecta. Quid est GHK-CU? Quae beneficia curae cutis praebet? Cur remedium anti-senescentem populare factum est...Plura lege -
Quid est alpha-lactalbumin?
Alpha-lactalbumin: Serum Lactis Naturale Altae Qualitatis ad Sustentationem Nutritionis Alpha-lactalbumin est ingrediens commune in lacte infantili, lacticiniis functionalibus et supplementis nutritionis. Sed quidnam est alpha-lactalbumin, et quae commoda valetudinis corpori humano offert? Videamus...Plura lege -
Quid est pulvis margaritarum?
Pulvis Margaritarum: Ingrediens Naturale Pulchritudinem Augens Fortasse vocabulum "pulvis margaritarum" in campis cosmeticis et curae personalis annis proximis iam offendisti. Sed quidnam est pulvis margaritarum? Quae commoda ad salutem cutis afferre potest? Inspiciamus propius hoc ingrediens naturale classicum. ...Plura lege