paĝokapo - 1

Novaĵoj

  • Jojoba Oleo: Dezerta

    Jojoba Oleo: Dezerta "Likva Oro"

    Kio Estas Jojoba Oleo? Jojoba oleo ne estas vera oleo, sed likva vaksa estero ekstraktita el la semoj de Simmondsia chinensis. Ĝi fakte estas indiĝena al sudokcidenta Usono kaj la nordaj dezertoj de Meksiko. La semoj de ĉi tiu sekeco-rezista arbedo havas oleenhavon de ĝis 50%, kaj ...
    Legu pli
  • Ekstrakto de Albizia Ŝelo: Aperanta Kontraŭtumora Ingredienco

    Ekstrakto de Albizia Ŝelo: Aperanta Kontraŭtumora Ingredienco

    Kio Estas Ekstrakto de Ŝelo de Albizia? La ŝelo de Albizia julibrissin estas la sekigita ŝelo de la guŝa planto Albizia julibrissin, kaj ĝi estas ĉefe produktita en la provincoj laŭlonge de la rivero Jangzio, kiel Hubei, Jiangsu kaj Zhejiang. Ĝia epidermo estas dense kovrita per brunruĝaj ovalformaj poroj...
    Legu pli
  • Klorela Pulvoro: Verda Supernutraĵo Gvidas la Sanindustrion

    Klorela Pulvoro: Verda Supernutraĵo Gvidas la Sanindustrion

    Kio estas Klorela Pulvoro? Klorela pulvoro devenas de unuĉelaj dolĉakvaj verdaj algoj, Klorelo, kiu havas diametron de nur 3-8 mikrometroj sed havas mirindan fotosintezan efikecon, dekojn da fojoj pli grandan ol tiu de ordinaraj plantoj, kaj estas konata kiel "verda supernutraĵo". Klorelo estas...
    Legu pli
  • Ekstrakto de blanka teo: Natura kontraŭ-maljuniĝa ingredienco

    Ekstrakto de blanka teo: Natura kontraŭ-maljuniĝa ingredienco

    Kio estas Ekstrakto de Blanka Teo? Ekstrakto de blanka teo devenas de blanka teo, unu el la ses ĉefaj specoj de teo en Ĉinio. Ĝi estas ĉefe produktita en Fuding, Zhenghe, Jianyang kaj aliaj lokoj en Fuĝjano. Ĝiaj ĉefaj krudmaterialoj estas molaj burĝonoj kaj folioj de Baihao Yinzhen, Bai Mudan kaj aliaj teoj. La u...
    Legu pli
  • Kitosano: Avantaĝoj, Aplikoj kaj Pli

    Kitosano: Avantaĝoj, Aplikoj kaj Pli

    Kio Estas Kitosano? Kitosano (KS) estas la dua plej granda natura polisakarido en la naturo, ĉefe ekstraktita el la ŝeloj de krustacoj kiel salikokoj kaj kraboj. Ĝia baza kruda materialo, kitino, konsistigas ĝis 27% de la rubaĵoj el prilaborado de salikokoj kaj kraboj, kaj la tutmonda jara produktado superas 13 milionojn...
    Legu pli
  • Likopeno: Tre Efika Antioksidanto Kiu Protektas La Kardiovaskulan Sistemon.

    Likopeno: Tre Efika Antioksidanto Kiu Protektas La Kardiovaskulan Sistemon.

    Kio estas Likopeno? Likopeno estas lineara karotenoido kun molekula formulo de C₄₀H₅₆ kaj molekula pezo de 536.85. Ĝi nature troviĝas en ruĝaj fruktoj kaj legomoj kiel tomatoj, akvomelonoj kaj gujavoj. Maturaj tomatoj havas la plej altan enhavon (3-5 mg por 100 g), kaj ĝia intense ruĝa pinglo...
    Legu pli
  • Kio estas Manĝtaŭga Celulase?

    Kio estas Manĝtaŭga Celulase?

    Manĝtaŭga Celulazo: Fermentinta Enzimo por Manĝaĵprilaborado por Optimumigi Plantbazitan Manĝfabrikadon Manĝtaŭga celulazo estas vaste aplikata en frukto- kaj legomprilaborado, bakado, bierfarado, botanika ekstraktado kaj plantbazita manĝproduktado. Sed kio precize estas manĝtaŭga celulazo, kaj kio...
    Legu pli
  • Kio estas lina gumo?

    Kio estas lina gumo?

    Lina Gumpulvoro: Natura Solvebla Fibra Hidrokoloido Vi eble renkontis la terminon "lina gumpulvoro" en diskutoj pri funkciaj nutraĵoj, nutraĵaj kaj puraj ingrediencoj en la lastaj jaroj. Sed kio precize estas lina gumpulvoro? Kian rolon ĝi ludas en nutraĵformulado...
    Legu pli
  • Ekstrakto de Andrographis Paniculata: Potenca Antibakteria kaj Kontraŭinflama Herba Ingredienco

    Ekstrakto de Andrographis Paniculata: Potenca Antibakteria kaj Kontraŭinflama Herba Ingredienco

    Kio estas Andrographis Paniculata Ekstrakto? Andrographis paniculata, ankaŭ konata kiel "unufoja feliĉo" kaj "amara herbo", estas ĉiujara herbeca planto de la familio Akantacoj. Ĝi estas indiĝena al Suda Azio kiel Barato kaj Srilanko, kaj nun estas vaste distribuita en humidaj...
    Legu pli
  • Kio estas GHK-CU?

    Kio estas GHK-CU?

    GHK-CU Pulvoro: la "Ora Peptido de Haŭta Regenerado" Peptidaj ingrediencoj estas vaste uzataj en moderna haŭtflegado, kaj GHK-CU pulvoro estas altkvalita kosmetika krudmaterialo preferata en altkvalitaj formuloj. Kio estas GHK-CU? Kiujn ŝlosilajn haŭtflegadajn avantaĝojn ĝi ofertas? Kial ĝi fariĝis populara kontraŭaĝiga ...
    Legu pli
  • Kio estas alfa-laktalbumino?

    Kio estas alfa-laktalbumino?

    Alfa-laktalbumino: Alt-kvalita Natura Seruma Proteino por Nutra Subteno Alfa-laktalbumino estas ofta ingredienco en beba laktaĵo, funkciaj laktaĵoj kaj nutraj suplementoj. Sed kio precize estas alfa-laktalbumino, kaj kiajn sanajn avantaĝojn ĝi ofertas al la homa korpo? Ni prenu...
    Legu pli
  • Kio estas Perla Pulvoro?

    Kio estas Perla Pulvoro?

    Perla Pulvoro: Natura Belec-pliboniga Ingredienco Eble vi renkontis la terminon perla pulvoro en kosmetikaj kaj personaj prizorgaj kampoj en la lastaj jaroj. Sed kio precize estas perla pulvoro? Kiujn avantaĝojn ĝi povas alporti al haŭta sano? Ni rigardu pli detale ĉi tiun klasikan naturan ingrediencon. Pe...
    Legu pli