-
Jojoba-oalje: Woastyn "Floeibere goud"
Wat is Jojoba-oalje? Jojoba-oalje is gjin echte oalje, mar in floeibere waaksester dy't wûn wurdt út 'e siedden fan Simmondsia chinensis. It is eins lânseigen yn it súdwesten fan 'e Feriene Steaten en de noardlike woastinen fan Meksiko. De siedden fan dizze droechtebestindige strûk hawwe in oaljegehalte fan maksimaal 50%, en ...Lês mear -
Albizia-barkekstrakt: in opkommende anty-tumor yngrediïnt
Wat is Albizia-bastekstrakt? De bast fan Albizia julibrissin is de droege bast fan 'e peulvrucht Albizia julibrissin, en it wurdt benammen produsearre yn 'e provinsjes lâns de Yangtze-rivier lykas Hubei, Jiangsu en Zhejiang. De epidermis is ticht bedutsen mei brúnich-reade ovale poriën...Lês mear -
Chlorellapoeder: Griene superfood liedt de sûnenssektor
Wat is Chlorella-poeier? Chlorella-poeier is ôflaat fan iensellige swietwettergriene algen, Chlorella, dy't in diameter hawwe fan mar 3-8 mikron, mar in geweldige fotosynteze-effisjinsje hawwe, tsientallen kearen dy fan gewoane planten, en bekend stiet as in "griene superfood". Chlorella is...Lês mear -
Wite tee-ekstrakt: Natuerlik anti-aging yngrediïnt
Wat is wyt tee-ekstrakt? Wyt tee-ekstrakt is ôflaat fan wite tee, ien fan 'e seis wichtichste soarten tee yn Sina. It wurdt benammen produsearre yn Fuding, Zhenghe, Jianyang en oare plakken yn Fujian. De wichtichste grûnstoffen binne de sêfte knoppen en blêden fan Baihao Yinzhen, Bai Mudan en oare teeën. De u...Lês mear -
Chitosan: foardielen, tapassingen en mear
Wat is Chitosan? Chitosan (CS) is de twadde grutste natuerlike polysacharide yn 'e natuer, benammen wûn út 'e skelpen fan kreeften lykas garnalen en krabben. De basisgrûnstof chitine is goed foar maksimaal 27% fan it ôffal fan garnalen- en krabbenferwurking, en de wrâldwide jierlikse produksje is mear as 13 miljoen...Lês mear -
Lycopeen: In tige effektive antioxidant dy't it kardiovaskulêr systeem beskermet.
Wat is Lycopeen? Lycopeen is in lineêre karotenoïde mei in molekulêre formule fan C₄₀H₅₆ en in molekulêr gewicht fan 536.85. It wurdt fan natuere fûn yn read fruit en griente lykas tomaten, wettermeloenen en guava's. Ripe tomaten hawwe de heechste ynhâld (3-5 mg per 100 g), en syn djipreade naaldkleur...Lês mear -
Wat is fiedselkwaliteitscellulase?
Cellulase fan fiedingskwaliteit: Fermentearre enzyme foar it ferwurkjen fan iten om de produksje fan plantaardige iten te optimalisearjen Cellulase fan fiedingskwaliteit wurdt breed tapast yn fruit- en grienteferwurking, bakken, brouwen, botanyske ekstraksje en produksje fan plantaardige iten. Mar wat is cellulase fan fiedingskwaliteit krekt, en hokker pro...Lês mear -
Wat is lijnzaadgom?
Lynsiedgompoeier: In natuerlik hydrokolloïde mei oplosbere fezels Jo binne miskien de term "lynsiedgompoeier" tsjinkommen yn diskusjes oer funksjoneel iten, nutraceutika en yngrediïnten mei skjinne labels yn 'e ôfrûne jierren. Mar wat is no krekt lynsiedgompoeier? Hokker rol spilet it yn it formulearjen fan iten...Lês mear -
Andrographis Paniculata-ekstrakt: in krêftich antibakteriële en anty-inflammatoire krûde-yngrediïnt
Wat is Andrographis Paniculata-ekstrakt? Andrographis paniculata, ek wol bekend as "ienmalige lok" en "bitter gers", is in jierlikse krûdeplant fan 'e Acanthaceae-famylje. It is lânseigen yn Súd-Aazje lykas Yndia en Sri Lanka, en is no breed ferspraat yn fochtige ...Lês mear -
Wat is GHK-CU?
GHK-CU Poeder: it "Gouden Peptide fan Hûdregeneraasje" Peptide-yngrediïnten wurde in soad brûkt yn moderne hûdsoarch, en GHK-CU-poeder is in topklasse kosmetyske grûnstof dy't favorisearre wurdt yn premium formulearringen. Wat is GHK-CU? Hokker wichtige hûdsoarchfoardielen biedt it? Wêrom is it in populêr anti-aging ... wurden.Lês mear -
Wat is alfa-laktalbumine?
Alfa-laktalbumine: Natuerlike wei-aaiwyt fan hege kwaliteit foar fiedingsstipe Alfa-laktalbumine is in gewoan yngrediïnt yn berne-opfang, funksjonele suvelprodukten en fiedingssupplementen. Mar wat is alfa-laktalbumine krekt, en hokker sûnensfoardielen biedt it foar it minsklik lichem? Litte wy ...Lês mear -
Wat is pearlpoeier?
Pearlpoeder: Natuerlik skientme-boostende yngrediïnt Jo binne de term pearlpoeder miskien de lêste jierren tsjinkommen yn kosmetyske en persoanlike fersoargingsfjilden. Mar wat is pearlpoeder no krekt? Hokker foardielen kin it bringe foar de sûnens fan 'e hûd? Litte wy dit klassike natuerlike yngrediïnt fan tichterby besjen. Pe...Lês mear