-
Rhodiola Rosea экстракты порошогу деген эмне?
Родиола Розеа экстракты: Белгилүү адаптогендик ботаникалык ингредиент Акыркы жылдары сиз функционалдык азык-түлүк жана диеталык кошумчалар базарларында "Родиола Розеа экстракты" деген терминди кездештирген чыгарсыз. Бирок Родиола Розеа экстракты деген эмне жана анын негизги маркер кошулмасы салидрозид кандай ролду ойнойт...Көбүрөөк окуу -
Неотам деген эмне?
Неотам: "Кийинки муундагы жогорку интенсивдүү таттуу зат" Акыркы жылдары кантсыз жана аз калориялуу азык-түлүктөрдү иштеп чыгууда "неотам" терминин кездештирген чыгарсыз. Бирок неотам деген эмне? Ал заманбап азык-түлүк формуласында жана ден-соолукка пайдалуу тамактануу тенденцияларында кандай ролду ойнойт? Келгиле,...Көбүрөөк окуу -
Хром пиколинаты деген эмне?
Хром Пиколинаты: Жогорку биожеткиликтүү хелатталган микроэлемент. Сиз хром пиколинаты деген аталышты зат алмашуу ден соолугу, фитнес жана тамак-аш кошулмалары тармактарында көп көргөн чыгарсыз. Бирок хром пиколинаты деген эмне? Бул минералдык ингредиент адамдын зат алмашуусуна кандай пайда алып келет...Көбүрөөк окуу -
Цинк Пиколинаты деген эмне?
Цинк пиколинаты: Жогорку сиңүүчү хелатталган цинк кошулмасынын ингредиенти. Сиз цинк пиколинатын азыктык кошулмалар, иммунитетти колдоо жана ден соолукту чыңдоочу продукциялар базарларынан кездештирген чыгарсыз. Бирок цинк пиколинаты деген эмне? Бул цинк ингредиенти адамдын ден соолугуна кандай пайда алып келет? Келгиле, карап көрөлү...Көбүрөөк окуу -
Полиглутамин кислотасы деген эмне?
Полиглутамин кислотасы: Жогорку натыйжалуу нымдандыруучу биополимер Эгер сиз териге кам көрүүчү ингредиенттерди жана функционалдык чийки заттарды изилдеп жатсаңыз, анда полиглутамин кислотасы кеңири көңүл буруп жатканын байкаган чыгарсыз. Бирок полиглутамин кислотасы деген эмне жана ал эмне үчүн заманбап технологияларда популярдуу ингредиентке айланып баратат...Көбүрөөк окуу -
Ферул кислотасы кантип жаркыраган, бир калыптагы терини жаратат
Ферул кислотасы, баалуу өсүмдүктөн алынган антиоксидант жана агартуучу ингредиент, териге жумшак жана ишенимдүү пайдасы менен популярдуу болуп калды. Бул көп функциялуу табигый активдүү зат теринин өңүн тең салмактоо үчүн күңүрттүктү жана фотокычкылдануу стрессин басаңдатууга жардам берет. Анын агартуучу таасирин эмне жаратат? Келгиле, аны чечип алалы...Көбүрөөк окуу -
Ниацинамид деген эмне?
Ниацинамид: "Көп тапшырмалуу жылдыздуу ингредиент". Акыркы жылдары сулуулук, жеке гигиена жана тамактануу продуктулары боюнча талкууларда "ниацинамид" деген терминди кездештирген чыгарсыз. Бирок ниацинамид деген эмне? Ал биздин жалпы ден соолугубузда жана терибиздин абалында кандай роль ойнойт? Келгиле, ...Көбүрөөк окуу -
Өсүмдүк глицерини деген эмне?
Өсүмдүк глицерини: Косметикада жана формулаларда кеңири колдонулган табигый нымдандыруучу зат. Акыркы жылдары териге кам көрүү, косметика, тамак-аш жана кошумча ингредиенттердин тизмесинде өсүмдүк глицерининин тизмесин көргөн чыгарсыз. Бирок өсүмдүк глицерини деген эмне? Ал формулаларда кандай роль ойнойт? Келгиле,...Көбүрөөк окуу -
Канделилла мому деген эмне?
Канделилла мому: Жаратылыштын көп функциялуу вегетариандык өсүмдүк мому Акыркы жылдары косметика, жеке гигиена жана табигый формулалардын ингредиенттеринин тизмесинен "Канделилла мому" деген аталышты көргөн чыгарсыз. Бирок Канделилла мому деген эмне? Ал формулага кандай уникалдуу касиеттерди жана функцияларды алып келет...Көбүрөөк окуу -
Үлүл былжырынын экстракты деген эмне?
Үлүл былжыры: "Теринин нымдануусун жана калыбына келишин камсыз кылуучу табигый каражат". Сиз "Үлүл былжырынын экстракты" нымдандыруучу, калыбына келтирүүчү жана безеткилерди кетирүүчү көптөгөн териге кам көрүүчү каражаттарда кездешкен чыгарсыз. Бирок үлүл былжырынын экстракты деген эмне? Ал косметикалык формулаларга кандай пайда алып келет? Келгиле, бул тууралуу көбүрөөк билип алалы...Көбүрөөк окуу -
Гидролизденген кератин деген эмне?
Гидролизденген кератин суюктугу: "Чач жана тери үчүн табигый белок азыктандыруучу каражат". Акыркы жылдары сиз ар кандай чачка кам көрүүчү жана нымдандыруучу териге кам көрүүчү каражаттардан "Гидролизденген кератинди" байкаган чыгарсыз. Бирок гидролизденген кератин суюктугу деген эмне? Ал косметикалык формулаларда кандай роль ойнойт? Келгиле...Көбүрөөк окуу -
Аллантоин деген эмне?
Аллантоин: "Назик терини калыбына келтирүүчү жылдыз ингредиенти" Акыркы жылдары сиз "аллантоин" деген терминди сансыз териге кам көрүү макалаларында жана косметикалык ингредиенттердин тизмесинде кездештирген чыгарсыз. Бирок аллантоин деген эмне? Ал сезимтал жана жабыркаган териге кандай пайда алып келет? Келгиле, акырындык менен карап көрөлү...Көбүрөөк окуу