-
Què és l'extracte en pols de Rhodiola Rosea?
Extracte de Rhodiola Rosea: un ingredient botànic adaptogènic ben conegut És possible que hàgiu trobat el terme "extracte de Rhodiola rosea" als mercats d'aliments funcionals i suplements dietètics en els darrers anys. Però què és exactament l'extracte de Rhodiola rosea i quin paper hi juga el seu compost marcador principal, el salidroside...Llegeix-ne més -
Què és el neotam?
Neotam: l'"edulcorant d'alta intensitat de nova generació" Potser heu trobat el terme "neotam" en el desenvolupament d'aliments sense sucre i baixos en calories dels darrers anys. Però què és exactament el neotam? Quin paper juga en la formulació d'aliments moderns i les tendències dietètiques saludables? Vegem...Llegeix-ne més -
Què és el picolinat de crom?
Picolinat de crom: el mineral traçat quelat d'alta biodisponibilitat Potser heu vist el nom de picolinat de crom amb freqüència en els camps de la salut metabòlica, el fitness i els suplements nutricionals. Però què és exactament el picolinat de crom? Quins beneficis aporta aquest ingredient mineral al metabolisme humà...Llegeix-ne més -
Què és el picolinat de zinc?
Picolinat de zinc: un ingredient de suplement de zinc quelat d'alta absorció És possible que hàgiu trobat picolinat de zinc en els mercats de suplements nutricionals, suport immunitari i productes de benestar. Però què és exactament el picolinat de zinc? Quins avantatges aporta aquest ingredient de zinc a la salut humana? Prenguem...Llegeix-ne més -
Què és l'àcid poliglutàmic?
Àcid poliglutàmic: el biopolímer hidratant d'alt rendiment Si heu estat explorant ingredients per a la cura de la pell i matèries primeres funcionals, potser heu notat que l'àcid poliglutàmic està guanyant molta atenció. Però què és exactament l'àcid poliglutàmic i per què s'està convertint en un ingredient popular en la cultura moderna...Llegeix-ne més -
Com l'àcid ferúlic crea una pell brillant i uniforme
L'àcid ferúlic, un valuós ingredient antioxidant i aclaridor derivat de plantes, s'ha popularitzat pels seus beneficis suaus i fiables per a la pell. Aquest actiu natural multifuncional ajuda a alleujar la opacitat i l'estrès fotooxidatiu per a un to de pell equilibrat. Què impulsa el seu efecte aclaridor? Desenvolupem-ho...Llegeix-ne més -
Què és la niacinamida?
Niacinamida: l'"ingredient estrella multitasca" Potser heu trobat el terme "niacinamida" en debats sobre productes de bellesa, cura personal i nutrició dels darrers anys. Però què és exactament la niacinamida? Quin paper juga en la nostra salut general i en l'estat de la nostra pell? Vegem...Llegeix-ne més -
Què és la glicerina vegetal?
Glicerina vegetal: l'humectant natural àmpliament utilitzat en cosmètics i formulacions Potser heu vist glicerina vegetal a les llistes d'ingredients de productes per a la cura de la pell, cosmètics, aliments i suplements en els darrers anys. Però què és exactament la glicerina vegetal? Quin paper juga en les formulacions? Anem...Llegeix-ne més -
Què és la cera de candelilla?
Cera de Candelilla: La cera vegetal vegana i versàtil de la natura Potser heu vist el nom "cera de candelilla" a les llistes d'ingredients de cosmètics, productes d'higiene personal i formulacions naturals en els darrers anys. Però què és exactament la cera de candelilla? Quines propietats i funcions úniques aporta a la formulació...Llegeix-ne més -
Què és l'extracte de baba de cargol?
Llim de cargol: "Una ajuda natural per a la hidratació i reparació de la pell" És possible que hàgiu trobat "extracte de llim de cargol" en molts productes hidratants, reparadors i que combaten les imperfeccions de la pell. Però, què és l'extracte de llim de cargol? Quins beneficis aporta a les formulacions cosmètiques? Explorem-ne més...Llegeix-ne més -
Què és la queratina hidrolitzada?
Queratina líquida hidrolitzada: el "nutridor de proteïnes natural per al cabell i la pell" Potser heu vist "queratina hidrolitzada" en diversos productes per a la cura del cabell i la hidratació de la pell en els darrers anys. Però què és la queratina líquida hidrolitzada? Quin paper juga en les formulacions cosmètiques? Deixeu...Llegeix-ne més -
Què és l'alantoïna?
Alantoïna: l'"ingredient estrella reparador suau de la pell" Potser heu trobat el terme "alantoïna" en innombrables articles sobre cura de la pell i llistes d'ingredients cosmètics en els darrers anys. Però què és exactament l'alantoïna? Quins beneficis pot aportar a la pell sensible i danyada? Fem una ullada...Llegeix-ne més