puslapio antraštė - 1

naujienos

Kas yra kojinės rūgšties dipalmitatas?

Kojic rūgšties dipalmitatas: stabilus, aliejuje tirpus, skaistinantis darinys

Pastaraisiais metais diskusijose apie kosmetiką ir odos priežiūrą galbūt esate susidūrę su terminu „kojinės rūgšties dipalmitatas“. Bet kas tiksliai yra kojinės rūgšties dipalmitatas? Kokį vaidmenį ji atlieka odos priežiūroje? Panagrinėkime šį optimizuotą balinamąjį junginį atidžiau.

 A1

Kojic rūgšties dipalmitatas yra esteriu modifikuotas kojic rūgšties darinys. Jis yra baltų arba balkšvų kristalinių miltelių pavidalo, tirpsta aliejuje ir netirpsta vandenyje. Žinomas kaip stabili patobulinta kojic rūgšties versija, jis slopina tirozinazę – pagrindinį melanino sintezės fermentą. Užtepus ant odos, jis lėtai išskiria kojic rūgštį, kad sumažintų pigmento gamybą. Palyginti su įprasta kojic rūgštimi, jis yra daug atsparesnis šviesai, karščiui ir metalo jonams ir beveik nesukelia spalvos pakitimų gatavoje kosmetikoje. Be skaistinimo savybių, kojic rūgšties dipalmitatas taip pat veikia kaip antioksidantas, neutralizuojantis laisvuosius radikalus, kurie sukelia odos senėjimą.

Be skaistinamųjų savybių, kojic rūgšties dipalmitatas pasižymi ir mažiau dirginančia priežiūra. Jis padeda sumažinti oksidacinį stresą, kurį sukelia UV spinduliai ir išorinė tarša, bei pagerina použdegimines pigmentines dėmes. Dėl gero odos pralaidumo jis tinka emulsinėms, aliejinėms ir kreminėms formulėms, kuriose sunku naudoti įprastą vandenyje tirpią kojic rūgštį.

Kojic rūgšties dipalmitatas turi daug naudos odai. Jis skaistina veido odą, blukina tamsias dėmes ir saulės dėmes, pagerina netolygų odos atspalvį, naikina laisvuosius radikalus ir mažina lengvą odos sudirginimą. Jis padeda sukurti lygią, permatomą odą, sumažinant odos parudavimo riziką.

 A2

Nors kojic rūgštis suteikia gerų skaistinimo rezultatų, ji lengvai oksiduojasi ir, veikiama karščio ar šviesos, pagelsta arba paruduoja. Kojic rūgšties dipalmitatas išsprendžia šią problemą. Rekomenduojama dozė nenuplaunamiems kosmetikos gaminiams svyruoja nuo 1 iki 3 %. Ji gali būti formuluojama į veido kremus, aliejinius serumus, losjonus, kaukes ir apsaugos nuo saulės priemones, skirtas naudoti ant odos.

Apibendrinant, kojic rūgšties dipalmitatas yra labai veiksmingas, aliejuje tirpus kosmetikos preparatas, skirtas odos skaistinimui. Nuo melanino susidarymo slopinimo, pigmentinių dėmių blukimo iki antioksidacinės apsaugos – jo odos priežiūros nauda yra labai didelė. Puikus stabilumas prailgina skaistinamųjų kosmetikos projektų galiojimo laiką.

 

Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite:

Vardas: Cassie Huang

Tel./„WhatsApp“: +8613008408548
email: lucy@lfherb.com


Įrašo laikas: 2026 m. lapkričio 4 d.