Säitenkopf - 1

Neiegkeeten

Wat ass Kojinsäure?

Kojicsäure: Den bekannten Zutat fir d'Haut opzehellen

Dir sidd an de leschte Jore vläicht schonn an Diskussiounen iwwer Kosmetik a Hautpfleeg op de Begrëff "Kojinsäure" gestouss. Mee wat genau ass Kojinsäure? Wéi eng Roll spillt se an der Hautpfleeg? Kucke mer eis dës populär Verbindung aus Fermentatioun méi genee un.

A7

Kojinsäure ass eng natierlech organesch Substanz, déi duerch Pilzfermentatioun produzéiert gëtt, haaptsächlech aus ...Aspergillus oryzae, de Mikroorganismus, deen fir d'Produktioun vu Saké, Miso a Sojasauce benotzt gëtt. Et erschéngt als wäisst oder off-wäisses kristallint Pulver a waasserléislech. Bekannt als e klassescht Hautophellungsrohmaterial, funktionéiert Kojinsäure haaptsächlech andeems se Tyrosinase hemmt, dem Schlësselenzym fir d'Melaninsynthese. Et chelatert Kupferionen, déi fir d'Tyrosinaseaktivitéit gebraucht ginn, a verlangsamt d'Melaninproduktioun, wat hëlleft en ongläiche Hauttéin ze verbesseren. Nieft der Pigmenthemmung wierkt Kojinsäure och als Antioxidant fir schiedlech fräi Radikale ze neutraliséieren, déi d'Hautzellen beschiedegen an d'Hautalterung beschleunegen.

Nieft hiren ophellenden Eegeschafte bitt Kojinsäure och antioxidative an liicht antibakteriell Effekter. Si hëlleft den oxidativen Stress ze reduzéieren, deen duerch UV-Strahlen an extern Ëmweltirritatiounen verursaacht gëtt, a lindert Hautentzündungen, déi postinflammatoresch donkel Flecken ausléise kënnen. Si ënnerstëtzt e gesonden Hautzoustand an hëlleft Sommersprossen, Sonneflecken an Akne-bedingte Pigmentflecken ofzebauen.

Kojinsäure weist vill Virdeeler fir d'Haut. Si mécht den Teint méi hell, läscht donkel Flecken an Hyperpigmentéierung, reduzéiert d'Erscheinung vu Sommersprossen a Melasma, verbessert den Hauttéin, bekämpft fräi Radikale a berouegt liicht entzündlech Reaktiounen. Si hëlleft eng transluzent, gläichméisseg Haut ze restauréieren.

A8

Och wann Kojinsäure aussergewéinlech kosmetesch Virdeeler bréngt, kann hir Leeschtung duerch vill extern Faktoren beaflosst ginn. Héich Temperatur, staarkt Liicht an e falschen pH-Wäert beschleunegen hir Oxidatioun an Ofbau, an et kann rosa oder brong ginn, nodeems et ofgebaut ass. D'Formuléierer kontrolléieren normalerweis d'Dosis (normalerweis ≤1% fir Leave-on Kosmetikprodukter) a schützen d'Produkter viru Liicht an Hëtzt, fir eng stabil Leeschtung ze garantéieren. D'Rohmaterial vu Kojinsäure kann a verschidde fäerdeg Forme veraarbecht ginn, dorënner Gesiichtsserum, Cremen, Lotiounen, Reinigungsseef a Peelingprodukter fir topesch Hautapplikatioun.

Zesummegefaasst ass Kojinsäure en potenten aktiven Zutat aus fermentéiertem Urspronk a gëtt wäit verbreet fir d'Haut opzehellen. Vun der Blockéierung vun der Melaninproduktioun, der Entfernung vun donkelen Flecken bis hin zur Antioxidatioun an der Berouegung vu liichten Entzündungen, seng Hautpfleegvirdeeler si villfälteg. Déi richteg Formuléierung a Lagerung kënnen hire Wäert fir kosmetesch Projeten zur Haut ophellender maximéieren.

 

Fir méi Informatiounen, kontaktéiert w.e.g.:

Numm: Cassie Huang

Tel./Whatsapp: +8613008408548
email: lucy@lfherb.com


Zäitpunkt vun der Verëffentlechung: 04. November 2026