Kojicsäuredipalmitat: Dat stabilt, uelegléislecht, ophellend Derivat
Dir sidd an de leschte Jore vläicht schonn an Diskussiounen iwwer Kosmetik a Hautpfleeg op den Ausdrock "Kojinsäuredipalmitat" gestouss. Mee wat genau ass Kojinsäuredipalmitat? Wéi eng Roll spillt et an der Hautpfleeg? Kucke mer eis dës optiméiert Wäissmëttel méi genee un.
Kojinsäuredipalmitat ass en Ester-modifizéierten Derivat vu Kojinsäure. Et erschéngt als wäisst oder off-wäisses kristallint Pulver an ass uelegléislech, onléislech a Waasser. Bekannt als déi stabil verbessert Versioun vu Kojinsäure, hemmt et Tyrosinase, dat Schlësselenzym fir d'Melaninsynthese. Soubal et op d'Haut applizéiert gëtt, fräisetzt et lues a lues Kojinsäure fir d'Pigmentproduktioun ze reduzéieren. Am Verglach mat üblecher Kojinsäure weist et eng vill besser Resistenz géint Liicht, Hëtzt a Metallionen a verursaacht kaum Verfärbungen an der fäerdeger Kosmetik. Nieft der Ophellungseigenschaften funktionéiert Kojinsäuredipalmitat och als Antioxidant fir fräi Radikale ze neutraliséieren, déi d'Hautalterung ausléisen.
Nieft senge ophellenden Eegeschafte bréngt Kojinsäuredipalmitat Pfleegvirdeeler mat gerénger Irritatioun. Et hëlleft oxidativen Stress ze reduzéieren, deen duerch UV- a extern Verschmotzung verursaacht gëtt, a verbessert postinflammatoresch Pigmentflecken. Mat enger gudder Hautpermeabilitéit ass et gëeegent fir Emulsiouns-, Ueleg- a Crèmeformelen, wou reegelméisseg waasserléislech Kojinsäure schwéier ze benotzen ass.
Kojinsäuredipalmitat huet vill Virdeeler fir d'Haut. Et hellt den Teint op, läscht donkel Flecken a Sonneflecken, verbessert en ongläiche Hauttéin, bekämpft fräi Radikale a reduzéiert liicht Hautreizungen. Et hëlleft eng gläichméisseg, transparent Haut ze kreéieren mat manner Risiko vu Formelverbrennung.
Och wann Kojinsäure gutt Ophellungsresultater liwwert, oxidéiert se liicht a gëtt giel oder brong ënner Hëtzt oder Liicht. Kojinsäuredipalmitat léist dëse Problem. Déi recommandéiert Dosis läit tëscht 1-3% fir Kosmetikprodukter, déi net op der Haut gedroe ginn. Et kann a Gesiichtscremen, Uelegserum, Lotiounen, Masken a Sonneschutzprodukter fir topesch Hautapplikatioun benotzt ginn.
Zesummegefaasst ass Kojinsäuredipalmitat e performante ueleglösleche kosmetesche Wierkstoff fir d'Haut opzehellen. Vun der Hemmung vun der Melaninproduktioun, dem Verschwanne vu Pigmentflecken bis zum Antioxidantienschutz, seng Hautpfleegvirdeeler si wäitreechend. Seng exzellent Stabilitéit bréngt eng méi laang Haltbarkeet fir ophellend Kosmetikprojeten.
Fir méi Informatiounen, kontaktéiert w.e.g.:
Numm: Cassie Huang
Tel./Whatsapp: +8613008408548
email: lucy@lfherb.com
Zäitpunkt vun der Verëffentlechung: 04. November 2026

