caput paginae - 1

nuntii

Quid est Acidum Kojicum?

Acidum Kojicum: Notum Ingrediens Cutem Illuminans

Fortasse vocabulum "acidum kojicum" in disputationibus de cosmeticis et cura cutis annis proximis offendisti. Sed quidnam est acidum kojicum? Quale munus in cura cutis agit? Inspiciamus propius hoc populare compositum e fermento derivatum.

A7

Acidum kojicum est substantia organica naturalis fermentatione fungali producta, praesertim ex...Aspergillus oryzae, microorganismus ad conficiendum sake, miso et liquamen sojae adhibitus. Apparet ut pulvis crystallinus albus vel subalbus et est solubilis in aqua. Notum ut materia prima classica ad cutem illuminandam, acidum kojicum praecipue operatur inhibendo tyrosinasem, enzymum clavem ad synthesim melanini. Chelat iones cupri necessarios ad actionem tyrosinasis et productionem melanini tardat, adiuvans ad inaequalem cutis tonum emendandum. Praeter actionem pigmenti inhibentem, acidum kojicum etiam agit ut antioxidante ad neutralizandos radicales liberos noxios qui cellulas cutis laedunt et senescentem cutis accelerant.

Praeter proprietates illuminantes, acidum kojicum etiam effectus antioxidantes et lenes antibacteriales praebet. Adiuvat ad minuendum accentum oxidativum a radiis UV et irritatione externa causatum, et inflammationem cutis levat quae maculas fuscas post-inflammatorias excitare potest. Saniorem condicionem cutis sustinet et adiuvat ad evanescendum lentiginibus, maculis solaris et notis pigmenti acne conexis.

Acidum kojicum multiplices utilitates cuti praebet. Cutem illuminat, maculas fuscas et hyperpigmentationem obscurat, lentiginum et melasmatis speciem minuit, uniformitatem coloris cutis emendat, radicales liberos expellit et inflammationes leves lenit. Adiuvat ad cutem translucidam et aequabilem restituendam.

A8

Quamquam acidum kojicum egregia commoda cosmetica affert, eius efficacia a multis factoribus externis affici potest. Alta temperatura, lux fortis, et pH improprius oxidationem et degradationem eius accelerabunt, et roseum vel fuscum fieri potest postquam degradatus est. Formulatores plerumque dosim additam (plerumque ≤1% pro productis cosmeticis non abluendis) moderantur et producta perfecta a luce et calore protegunt ut stabilem efficaciam servent. Materia prima acidi kojici in multas formas perfectas produci potest, inter quas sera facialia, cremora, lotiones, sapones purgantes, et producta exfoliantia ad applicationem topicam in cute.

Summa summarum, acidum kojicum est potens ingrediens cosmeticum activum, origine fermentorum ortum, late ad cutem illuminandam adhibitum. Ab inhibenda generatione melanini, removendis maculis fuscis ad antioxidantia et leniendum inflammationem levem, eius beneficia in cura cutis ampla sunt. Recta formulatio et conservatio eius utilitatem ad cutem illuminandam augere possunt.

 

Plura cognoscendi causa, quaeso contactum fac cum:

Nomen: Cassie Huang

Telephonum/WhatsApp: +8613008408548
email: lucy@lfherb.com


Tempus publicationis: IV Non. Nov. MMXXVI