Kojic Acid Dipalmitate: It stabile oalje-oplosbere ferhelderjende derivaat
Jo binne de term "kojic acid dipalmitate" miskien de lêste jierren tsjinkommen yn diskusjes oer kosmetyske en hûdsoarch. Mar wat is kojic acid dipalmitate no krekt? Hokker rol spilet it yn hûdsoarch? Litte wy dizze optimalisearre whitening-ferbining ris tichterby besjen.
Kojinezuurdipalmitaat is in ester-modifisearre derivative fan kojinezuur. It ferskynt as wyt of gebroken wyt kristallijn poeier en is oalje-oplosber, ûnoplosber yn wetter. Bekend as de stabile opwurdearre ferzje fan kojinezuur, remt it tyrosinase, it kaai-enzyme foar melaninesynthese. Sadree't it op 'e hûd oanbrocht is, lit it stadich kojinezuur frij om de pigmentproduksje te ferminderjen. Yn ferliking mei gewoan kojinezuur lit it folle bettere wjerstân sjen tsjin ljocht, waarmte en metaalioanen, en feroarsaket it amper ferkleuring yn ôfmakke kosmetyske produkten. Neist it ophelderjen fan 'e hûd wurket kojinezuurdipalmitaat ek as in antioxidant om frije radikalen te neutralisearjen dy't hûdferâldering triggerje.
Neist syn ferljochtsjende eigenskippen bringt kojic acid dipalmitate soarchfoardielen mei lege irritaasje. It helpt by it ferminderjen fan oksidative stress feroarsake troch UV- en eksterne fersmoarging, en ferbetteret post-inflammatoire pigmentflekken. Mei goede hûdpermeabiliteit is it geskikt foar emulsje-, oalje-basearre en crèmeformules wêr't gewoan wetteroplosber kojic acid lestich te brûken is.
Kojic acid dipalmitate hat meardere foardielen foar de hûd. It ferljochtet de teint, ferljochtet donkere plakken en sinneflekken, ferbetteret in ûngelikense hûdtoan, ferwideret frije radikalen en ferminderet lichte hûdirritaasje. It helpt by it meitsjen fan in egalere, trochsichtige hûd mei minder risiko op formulebrúnjen.
Hoewol kojinezuur goede ferhelderjende resultaten jout, oksidearret it maklik en wurdt giel of brún ûnder waarmte of ljocht. Kojinezuurdipalmitaat lost dit probleem op. De oanrikkemandearre tafoegingsdosaasje farieart fan 1-3% foar leave-on kosmetyske produkten. It kin formulearre wurde yn gesichtscrèmes, oaljeserums, lotions, maskers en sinneskermprodukten foar topike hûdtapassing.
Gearfetsjend is kojic acid dipalmitate in heechweardige oalje-oplosbere kosmetyske aktive stof foar it ferljochtsjen fan 'e hûd. Fan it remmen fan melaninegeneraasje, it ferdwinen fan pigmentflekken oant antioksidantbeskerming, de foardielen foar hûdsoarch binne fiergeande. De poerbêste stabiliteit soarget foar in langere houdbaarheid foar it ferljochtsjen fan kosmetyske projekten.
Foar mear ynformaasje, nim dan kontakt op mei:
Namme: Cassie Huang
Tel/whatsapp: +8613008408548
email: lucy@lfherb.com
Pleatsingstiid: 4 novimber 2026

