intestazione di pagina - 1

nutizie

Chì ghjè u Dipalmitate di l'Acidu Kojicu?

Dipalmitate di l'acidu kojicu: u derivatu schiarente stabile solubile in oliu

Pudete avè scontru u termine "dipalmitate di l'acidu kojic" in discussioni nantu à i cosmetici è a cura di a pelle in l'ultimi anni. Ma chì hè esattamente u dipalmitate di l'acidu kojic? Chì rolu ghjoca in a cura di a pelle? Demu un'ochjata più da vicinu à questu cumpostu sbiancante ottimizatu.

 A1

U dipalmitatu di l'acidu kojicu hè un derivatu mudificatu da estere di l'acidu kojicu. Si prisenta cum'è una polvere cristallina bianca o biancastra è hè solubile in oliu, insolubile in acqua. Cunnisciutu cum'è a versione migliorata stabile di l'acidu kojicu, inibisce a tirosinasi, l'enzima chjave per a sintesi di melanina. Una volta applicatu nantu à a pelle, libera lentamente l'acidu kojicu per riduce a produzzione di pigmenti. In paragone cù l'acidu kojicu cumunu, mostra una resistenza assai megliu à a luce, à u calore è à l'ioni metallichi, è ùn provoca guasi micca scolorimentu in i cosmetici finiti. Oltre à a prestazione schiarente, u dipalmitatu di l'acidu kojicu funziona ancu cum'è antioxidante per neutralizà i radicali liberi chì scatenanu l'invecchiamentu di a pelle.

In più di e so proprietà schiarenti, u dipalmitatu di l'acidu kojicu porta benefici per a cura di bassa irritazione. Aiuta à alleviare u stress ossidativu causatu da i raggi UV è l'inquinamentu esternu, è migliora i segni di pigmentu post-infiammatori. Cù una bona permeabilità di a pelle, hè adattatu per e formule in emulsione, à base d'oliu è in crema induve l'acidu kojicu regulare solubile in acqua hè difficiule da aduprà.

U dipalmitatu di l'acidu kojicu hà parechji benefici per a pelle. Illumina a carnagione, attenua e macchie scure è e macchie solari, migliora u tonu irregulare di a pelle, elimina i radicali liberi è riduce l'irritazione lieve di a pelle. Aiuta à creà una pelle uniforme è traslucida cù menu risicu di imbrunimentu di a formula.

 A2

Ancu s'è l'acidu kojicu furnisce boni risultati schiarenti, s'ossida facilmente è diventa giallu o marrone sottu à u calore o à a luce. U dipalmitatu di l'acidu kojicu risolve stu puntu dulurosu. A dosa cunsigliata varieghja da 1 à 3% per i prudutti cusmetichi senza risciacquu. Pò esse furmulatu in creme facciali, sieri à l'oliu, lozioni, maschere è prudutti di prutezzione solare per l'applicazione topica di a pelle.

In riassuntu, u dipalmitatu di l'acidu kojicu hè un attivu cusmeticu solubile in oliu d'alta prestazione per schiarisce a pelle. Da l'inibizione di a generazione di melanina, a sbiaditura di e macchie di pigmentu à a prutezzione antioxidante, i so benefici per a cura di a pelle sò di vasta portata. A so eccellente stabilità porta una durata di conservazione più longa per i prughjetti cusmetichi schiarenti.

 

Per più infurmazione, cuntattate:

Nome: Cassie Huang

Tel/whatsapp: +8613008408548
email: lucy@lfherb.com


Data di publicazione: 04 di nuvembre di u 2026