ulohan sa panid - 1

balita

Unsa ang Salicylic Acid?

Salicylic Acid: ang “Star Exfoliating Ingredient para sa Pag-atiman sa Panit”

Basin nakita na nimo ang terminong "salicylic acid" nga makita sa dili maihap nga mga artikulo sa pag-atiman sa panit ug mga label sa mga produkto sa kosmetiko sa bag-ohay nga mga tuig. Apan unsa gyud ang salicylic acid? Unsa ang mga benepisyo nga madala niini sa atong panit? Atong tan-awon pag-ayo kining sikat ug kusgan nga sangkap sa kosmetiko.

Ang salicylic acid usa ka ilado nga beta-hydroxy acid (BHA), nga orihinal nga gikuha gikan sa panit sa willow ug mga dahon sa wintergreen, ug mahimo usab kini nga gihimo pinaagi sa sintetikong paggama. Isip usa ka organikong compound nga matunaw sa ngabil, kini makita isip puti nga kristal nga pulbos. Ang salicylic acid adunay talagsaong keratolytic, antibacterial ug anti-inflammatory nga mga kabtangan, nga naghimo niini nga labi ka sikat sa industriya sa kosmetiko.

 n8

Usa sa labing talagsaong bentaha niini mao ang pagkatunaw sa lana. Dili sama sa mga sangkap sa exfoliating nga matunaw sa tubig, ang salicylic acid makasulod pag-ayo sa mga oily pores. Gitunaw niini ang intercellular cement nga nagkupot sa mga patay nga keratinocytes, nga makatabang sa pagtangtang sa daan nga patay nga mga selula sa panit, pag-abli sa mga baradong pores, ug pagpakunhod sa mga blackheads ug whiteheads nga epektibo. Bioscience. Makatabang usab kini sa pag-regulate sa sobra nga sebum secretion, nga bililhon kaayo alang sa oily ug acne-prone nga panit.

Gawas sa paglimpyo sa mga pores ug pagkontrol sa bugas-bugas, ang salicylic acid naghatag ug kusog nga anti-inflammatory nga epekto. Makapahupay kini sa kapula, paghubag, ug kahasol sa panit nga gipahinabo sa panghubag sa bugas-bugas, ug makapahupay sa malumo nga mga problema sa iritasyon sa panit. Makatabang usab kini sa pagpahapsay sa bagis nga panit, pagpino sa nagdako nga mga pores, ug pagpalong sa mga itom nga marka human sa bugas-bugas aron makahimo og mas parehas nga tono sa panit.

 n9

Ang salicylic acid kay kaylap nga gigamit sa daghang klase sa mga produkto nga pang-adlaw-adlaw nga gigamit. Gawas sa mga acne serum, toner ug facial cleanser, makita usab kini sa anti-dandruff shampoo, mga produkto sa pag-atiman sa lawas para sa panit nga daling mataptan og keratosis, ug mga topical care preparations.

Sa laktod nga pagkasulti, ang salicylic acid usa ka multi-functional nga sangkap sa pag-atiman sa panit. Gikan sa paglimpyo sa lawom nga mga pores, pagkontrol sa bugas-bugas, pag-regulate sa lana hangtod sa pagpakalma sa panghubag ug pagpahapsay sa tekstura sa panit, ang mga bentaha niini sa kosmetiko kaylap nga giila. Kung gamiton sa hustong paagi, makatabang kini sa mga tawo nga makab-ot ang mas limpyo, mas hamis ug mas himsog nga kondisyon sa panit.

Para sa dugang nga impormasyon, palihug kontaka:

Ngalan: Cassie Huang

Tel/Whatsapp: +8613008408548
email: lucy@lfherb.com


Oras sa pag-post: Oktubre-23-2026