bladsy-kop - 1

nuus

Wat is Kojiensuur?

Kojiensuur: Die bekende bestanddeel wat die vel verhelder

Jy het dalk die term "kojiensuur" in onlangse jare in kosmetiese en velversorgingsbesprekings teëgekom. Maar wat presies is kojiensuur? Watter rol speel dit in velversorging? Kom ons kyk van naderby na hierdie gewilde fermentasie-afgeleide verbinding.

A7

Kojiensuur is 'n natuurlike organiese stof wat deur swamfermentasie geproduseer word, hoofsaaklik vanAspergillus oryzae, die mikro-organisme wat gebruik word vir die maak van sake, miso en sojasous. Dit verskyn as wit of gebroke wit kristallyne poeier en is wateroplosbaar. Bekend as 'n klassieke velverhelderende grondstof, werk kojiensuur hoofsaaklik deur tirosinase, die sleutelensiem vir melaniensintese, te inhibeer. Dit cheleer koperione wat benodig word vir tirosinase-aktiwiteit en vertraag melanienproduksie, wat help om ongelyke velkleur te verbeter. Benewens pigment-inhiberende prestasie, tree kojiensuur ook op as 'n antioksidant om skadelike vrye radikale te neutraliseer wat velselle beskadig en velveroudering versnel.

Benewens sy verhelderende eienskappe, lewer kojiensuur ook antioksidant- en ligte antibakteriese effekte. Dit help om oksidatiewe stres wat deur UV-strale en eksterne omgewingsirritasie veroorsaak word, te verminder, en verlig velinflammasie wat post-inflammatoriese donker kolle kan veroorsaak. Dit ondersteun gesonder veltoestand en help om sproete, sonkolle en aknee-verwante pigmentvlekke te vervaag.

Kojiensuur toon verskeie voordele vir die vel. Dit verhelder die gelaatskleur, vervaag donker kolle en hiperpigmentasie, verminder die voorkoms van sproete en melasma, verbeter die eenvormigheid van die velkleur, verwyder vrye radikale en streel ligte inflammatoriese reaksies. Dit help om deurskynende, egalige vel te herstel.

A8

Alhoewel kojiensuur uitstekende kosmetiese voordele inhou, kan die prestasie daarvan deur baie eksterne faktore beïnvloed word. Hoë temperatuur, sterk lig en 'n onbehoorlike pH-omgewing sal die oksidasie en afbraak daarvan versnel, en dit kan pienk of bruin word sodra dit afgebreek is. Formuleerders beheer gewoonlik die bykomende dosis (gewoonlik ≤1% vir kosmetiese produkte wat nie aanbly nie) en beskerm klaarprodukte teen lig en hitte om stabiele prestasie te handhaaf. Kojiensuur-roumateriaal kan in verskeie afgewerkte vorme gemaak word, insluitend gesigserums, rome, lotions, reinigingsseep en afskilferprodukte vir topiese veltoediening.

Kortliks, kojiensuur is 'n kragtige kosmetiese aktiewe bestanddeel van fermentasie-oorsprong wat wyd gebruik word vir velverheldering. Van die blokkering van melaniengenerering, die verwydering van donker kolle tot antioksidasie en die verligting van ligte inflammasie, die velversorgingsvoordele is uitgebreid. Behoorlike formulering en berging kan die waarde daarvan vir velverhelderende kosmetiese projekte maksimeer.

 

Vir meer inligting, kontak asseblief:

Naam: Cassie Huang

Tel/Whatsapp: +8613008408548
email: lucy@lfherb.com


Plasingstyd: Nov-04-2026